Na tuʻu le avanoa a le Malisi e nonofo i luga ma alu e fagota mo a latou suʻega faʻamalositino faʻamalositino faʻaletausaga

Na faalauiloa mai foi e le Vaegaau o le Gataifale, o le a aveese sit-up o se vaega o ana suʻega faaletausaga mo le malosi o le tino ma o se vaega o se iloiloga lautele o le iloiloga.
Na faasilasila mai e le auaunaga i se feau i le Aso Tofi, o le sit-up o le a suia e planks, o se filifiliga i le 2019 o se faamalosia faamalosia manava manava tofotofoga i le 2023.
O se vaega o lana polokalame faʻamalositino faʻamalositino, o le a galulue le Vaega a le Gataifale ma le Fuavaʻa e tuʻuese mai nofonofo. Na faaleaogaina e le Neivi ia faamalositino mo le faataamilosaga o le 2021.
O le taʻaloga na muamua faʻalauiloaina o se vaega o se faʻamalositino faʻamalositino suʻesuʻega i le 1997, ae o le suʻega lava e mafai ona maua i tua i le amataga o le 1900.
E tusa ai ma le sooupu a le Marine Corps, Kapeteni Sam Stephenson, o le puipuia o manuʻa o le malosiaga sili lea o loo i tua o lenei suiga.
"Ua faʻaalia mai i suʻesuʻega, o nofo aʻe ma faʻatapulaʻaina vae, e manaʻomia tele le faʻagaoioiga o suilapalapa," o le faʻamatalaga lea a Stephenson.
O le Malini o le Malosi e faʻamoemoe e faʻatautaia alofi lima-o se gaioiga e tumau ai le tino i se tulaga oomi pei o loʻo lagolagoina e lima, tulilima, ma tamatamaivae.
I se faʻaopopoga, fai mai le Marine Corps, o laupapa "e tele ona lelei e pei o se manava faamalositino." Na taʻua e Stephenson, o le faamalositino, "toeititi faalua faaluaina le tele o maso nai lo o le nofo i luga ma ua faamaonia o le fua sili lea ona mautinoa o le onosai moni e manaʻomia mo gaioiga o aso uma."
O suiga na faalauiloa i le Aso Tofi na fetuunai ai foi le laʻititi ma le umi o loʻo faʻamalositino i ai. O le taimi uumi na suia mai le 4:20 i le 3:45, ma le taimi puupuu na suia mai le 1:03 i le 1:10. O lenei suiga o le a amata faamamaluina i le 2022.


Taimi Post: Aokuso-06-2021