O le Lv Xiaojun e 37 tausaga le matua na manumalo i le pine auro ma avea ai ma "top traffic" i le European and American fitness circle!

O Iulai 31, 2021, o le tauvaga a aliʻi e 81 kg le siisii ​​uamea mamafa i le Olimipeka i Tokyo. Ua sauni Lu Xiaojun mo lenei mo le 5 tausaga-i le iʻuga, o le "Atua Militeli" na ola e tusa ai ma faʻamoemoe ma manumalo ai i le pine auro!
I le aso o le aso fanau o Lu Xiaojun ia Iulai 27, na fesili ai se tasi ia te ia e uiga i lona aso fanau manaʻoga. O le tali a Lu Xiaojun o le: “Faatali seʻia oʻo i le 31st!” - O lea la, o lenei siamupini o le meaalofa sili lea o le aso fanau o le aso fanau na ia tuuina atu ia te ia lava, faapea foi mo lana Olopeleki galuega. Tusi se nonoa atoatoa.
Lu Xiaojun na fanau i Qianjiang City, Hubei Province i le 1984. Mai lona laitiiti, na ia faaalia lona taleni lelei i taʻaloga. I le 1998, Lv Xiaojun amata toleniga siisii ​​uamea mamafa i le Qianjiang Taʻaloga Aʻoga i Hubei Itumalo. Faatasi ai ma lana taleni maoaʻe, na vave ona ia faamaeaina le tolu osooso mai le 'au a le taulaga, le au a le malo i le au a le atunuu i ni nai tausaga.

I le Me 2004, na manumalo ai Lu Xiaojun e 19 ona tausaga i le World Youth Weightlifting Championships i le tasi le vave fai. Peitai, i tausaga na sosoʻo, sa faʻatapulaʻaina o ia e manuʻa ma misia le tauvaga a tagata matutua o le lalolagi. Talu mai le 2009, Lu Xiaojun ua tulaʻi mai le tele o le lalolagi sili "tagata taaalo Saina" ma ua avea ma faifai pea lalolagi-faia talafaʻasolopito. E ui na ia misia le 2008 Beijing Taʻaloga Olimipeka na faia i le lotoifale, i le tauvaga siisii ​​uamea mamafa a tagata i le 2012 Olimipeka Lonetona, na vaevaeina e Lv Xiaojun le faamaumauga a le lalolagi i le 175 kg ma gagau le faamaumauga a le lalolagi ma le aofaʻi o le 379 kg.
E leai se filifiliga a le Olimipeka i Rio ae na o le pikiina o le siliva ma "gaoia" le pine auro?
O le "Three Dynasties veteran" Lu Xiaojun na manumalo i le pine auro o le Olimipeka i Lonetona i le amataga o le 2012. O le mafuaʻaga na ala ai ona ia tausisi pea i le 2021 Iapani o Iapani nei-o le 2016 Olimipeka Rio ua fuafuaina e avea ma mataupu e le mafai ona alofia.

I le Olimipeka i Rio, na seti ai e Lv Xiaojun se faamaumauga o le lalolagi i le 177 kilokalama, ma taitaiina ai le tagata taaalo lona lua Rasimov (Kazakhstan) i le 12 kg. O se sili lelei lea ma o le avanoa o le toe foʻi mai a le paga e laʻititi. I le isi tauvaga mama ma le paʻu, na siʻi ai e Lu Xiaojun le 202 kg, ma le aofaʻi o togi e 379 kg, o nonoa ai lana ia lava faʻamaumauga i le Olimipeka Lonetona. Na siitia foi e Rasimov le 202 kg i lana muamua faamamaina, ma i le taimi lona lua na ia filifilia saʻo se mamafa e mafai ona fai mo le 12 kg pa'ū i le fao-214 kg.

Ona i ai foi lea o se finauga vaʻaiga. E ui na siitia e Rasimov le 214 kilokalama, o le lokaina mulimuli na matua maasiasi lava, tautevateva, ma gatete. Mulimuli ane, ina ua toe paʻu ifo le faʻalo i le eleele, e oʻo ia te ia na ia le mautinoa poʻo le a le gaioi. E taulia? Peitai, na tonu lava i le laufali, na te manumalo. Ile iʻuga, o lona aofaʻi togi na tutusa ma Lu Xiaojun, peitaʻi na manumalo o ia e ala ile māmā nai lo Lu Xiaojun (Lu Xiaojun 76.83KG, Rasimov 76.19KG). O lana pine auro e masani lava ona feteʻenaʻi.
“E tusa ai ma tulafono, e tatau ona fifilemu atoa tagata taʻaalo mo le 3 sekone peʻa maeʻa ona siʻi aʻe le logo i luga o latou ulu. O le tulaga o Rasimov o loʻo lokaina, e le mafai ona manatu iai o ia e tumau. ”- O le fesili e le gata na afua mai i tagata Saina, ae o le toʻatele o tagata maimoa mai fafo na talitonu foi na faʻatulafonoina le faʻasalaga. O se mea sese, e leʻi faiaina Lu Xiaojun. Ona o lenei mea na tupu, na maua ai e Lu Xiaojun le tele o tagata mai fafo.
O le faiaina faʻaletonu o le Olimipeka i Rio na avea ai Lu Xiaojun, 32, o le na fuafuaina e litaea ma le le manaʻo, ma iu ai lava ina filifili e toe fusu i Tokyo.

Ona o le faʻamaʻi, o le vaitaimi sauniuni na faʻafuaseʻi ona faʻalauteleina mai le 4 tausaga i le 5 tausaga
O le tolopoina o le Olimipeka i Tokyo o se matua le lelei lea mo Lu Xiaojun, o le na pasi le "theoretical tumutumu tausaga". Sa ou faʻamoemoe o le faʻamaʻi o le a vave ona muta, ma na ou nifo mo ni nai masina sili atu, ae ou te leʻi mafaufauina o le faʻaopoopoga o le a atoa le tausaga. O lenei faia se luitau faʻaopoopo. Lu Xiaojun e le gata e tatau ona sailia ni auala e tausia ai se setete o faigata sauniuniga, ae o loʻo feagai foi ma le tele o le le mailoa mea na aumaia e "le tausaga le matua".
"I le 2020, ua toeititi manuia loʻu manuʻa, ma ua toe fetuunaʻi loʻu setete i le mea sili. E le mafai ona ou faʻatali mo le Olimipeka, ae o le tolopo faʻafuaseʻi ua faʻamalolo loʻu neura… ”
Peitaʻi, a oʻo mai i toleniga i aso uma, e lagona lava le fiafia o Lu Xiaojun. Na ia manatu o le toleniga o se mea faigofie lea mo ia. Pau lava le mea a ia tausisi masani toleniga, ia mafai ona lagona atili ma sili atu le malosi. E ui lava na le mafai e le faiaoga o Lv Xiaojun ona malamalama atoatoa i le tolopoina o sauniuniga, ma le toe fetuʻunaʻi o le 'au atoa, ae na avea Lv Xiaojun ma siamupini siisii ​​siʻisiʻi maualuga i le talafaʻasolopito o le Olimipeka i lenei aso i le aso 31 o lenei tausaga! E naʻo ia foʻi le tagata taʻaʻalo o le 'au siisii ​​uʻamea mamafa a Saina e auai i le tolu taʻaloga sosoʻo o le Olimipeka! (O se tasi i luga o Initaneti na fai mai foi o ia o le tolu-taimi siamupini, ma 2016 moni lava ia ia.)
[Punavai ata: Observer Network]
I le malosi o Europa ma Amerika, o Lu Xiaojun o le "pito i luga o feoaiga", ma lona lauiloa e tutusa ma Li Ziqi. O ana vitio toleniga ma faʻamalositino faʻamalositino ua tele na faʻataʻitaʻia e tagata i fafo e faʻamalosi tino e pei o tusi aʻoga. O le vitio playback volume faigofie sili atu i le tasi miliona, pe ova foi sili atu i le 4 miliona-o lenei e le gata i le Olimipeka Taʻaloga, e oʻo lava i le ese-vaitau, Lv Xiaojun's video lauiloa e fai si maualuga.
I Saina, e foliga mai naʻo le taimi o le Olimipeka tatou mafai ai ona vaʻai atu tagata lautele ia Lu Xiaojun. Lenei ono fesoʻotaʻi ma le mea moni e faapea o le atinaʻeina o le lotoifale faʻamalositino alamanuia le tumau e le mafai ona tutusa ma Europa ma Amerika atunuʻu.

E le gata ia Lu Xiaojun, o isi Saina siisii ​​uamea mamafa e pei o Li Fabin, Chen Lijun, Shi Zhiyong, ma isi foi e lauiloa tele i fafo. I le malosi polokalame, e ui lava o loʻo i ai se taua tele i le va o Saina tino faʻamalosi tino ma Saina powerlifting ma le tulaga faʻavaomalo tulaga maualuga. Ae o le siʻi siisii ​​uʻamea mamafa a Saina ua leva lona lua i le lalolagi, ma ua fefefe uma ai i isi siʻitia mana.

[O tauvaga masani a le 'Au Siisii ​​Uiga Siʻi a le au Saina- "Tipi Fua Aimoa Tipi". Ona o le manogi, na manuia tosina mai ai le mafaufau o tagata taaalo mai uma i le lalolagi atoa ma sa faamatalaina o se auupega lilo. ]
O le taʻitaʻi o le 'au siisii ​​uʻamea mamafa o Saina o Zhou Jinqiang na ia taʻua i se faatalanoaga talu ai: "O loʻo matou suesueina pea metotia e sili ona alualu i luma i le lalolagi, ma tuʻufaʻatasia le malosi faʻamalosi tino ma le malosi o tagata Saina e fausia ai se seti atoa o metotia faʻasaienisi metotia mo le siʻi siʻi uʻamea Saina. E malosi tele tagata taaalo mai fafo. , Ae o le metotia e masani ona talatala, pe o le metotia e lelei ae o le malosi e le mafai faʻamalosia e ala i le metotia. O le uiga o a tatou Saina siʻisi o uamea mamafa o le tuʻufaʻatasia o metotia ma le malosi e matua matua. "


Taimi Post: Aokuso-05-2021