O mea lilo a Paitu

Ou te tausami i se taumafataga mamafa i aso uma. Naʻo loʻu inu vai ae leʻo le soda
Aisea ua maua ai pea loʻu mamafa?
E leai se tino puta gaʻo; pau a lea o lou malamalama sese i se mea.
1. O le 'ai laʻititi e faʻateleina ai le susunuina o gaʻo
Lenei metotia mafai ona vaʻaia se mautinoa aafiaga i se puʻupuʻu taimi, ma o le a mafua ai afaina i le tino mo se taimi umi.
O faʻataʻitaʻiga talafeagai faʻasaienisi ua faʻamaoniaina afai o lou taumafaina o kalori i aso uma e laititi atu i le 800 kalori, o le a lamatia lou soifua maloloina.
news (4)
√: Faʻateleina le aofaʻi o faʻamalositino i luga o le faʻavae o le soifua maloloina soifua maloloina e mautinoa ai le faʻasaienisi faʻaaogaina o polotini, gaʻo ma gaʻo. A e manaʻo e vave ona paʻu le mamafa, e mafai ona e faʻataʻitaʻi ile va ole maualuga ole HIIT,
Paitu Fitness HIIT meafaigaluega toleniga mafai ona faʻamalieina atoatoa ou manaʻoga.

2. Naʻo le manaʻo e leiloa gaʻo i se vaega faʻapitoa
"Naʻo loʻu manaʻo e fai ia manifinifi o lima", "Naʻo loʻu manaʻo e faʻalelei le manava o lou pito i lalo".
news (5)
√: E le lava sitepu pe a e manaʻo e aveʻese gaʻo luga o lou manava. Pau lau mea e manaʻomia o le tino atoa toleni. E tutusa foi le faatatau i isi vaega.
3. Faʻamalositino faʻamalositino e faʻamaeʻa ai oe, faʻamalositino malosi e faʻamalosia ai oe
Toʻatele tagata e talitonu o le malosi o toleniga o le a faʻateleina ai le tino ma tumu ai le tino. O le mea moni, e le faigofie ona faʻamalosi.
√: Ina ia leiloa le mamafa a o vaneina le faʻataʻitaʻiga, i se faʻaopopoga i toleniga aerobic, e tatau foi ona e faʻaopopoina le malosi toleniga. A faʻateleina maso maso, faateleina foi metabolism.
Paitu Fitness o loʻo i ai le atoaga o le malosi aʻoaʻoga laina oloa e faʻamalie uma ai lou malosi toleniga manaʻoga.
news (1)
4. O le tele o le afu, o le vave taumafaina gaʻo
O le aofaʻi o le afu e faʻatatau i le aofaʻi o afu afu i totonu o se tagata ma le aofaʻi o vai teuina i le tino, nai lo le susunuina gaʻo i afu.
√: O le faʻaloaloa e mafai ona faʻamamaina maso pe a maeʻa faamalositino malosi ma toe faʻafouina maso ma faapuupuuina maso i le sili atu le mafanafana umi pe a maeʻa le faʻamalositino. O le mea lea, e ui lava o le faʻaloaloa pe a maeʻa le faʻamalositino e le mafai ona manifinifi vae, e mafai ona taofia maso i le tulaga sili ona lelei.
5. O le faʻaloaloa e mafai ai ona faʻaitiitiina ou vae
O le mafuaʻaga autu mo le faʻalauteleina vae lapoʻa o gaʻo faaputuga. O le auala e faʻaititia ai le faʻaputuputuga gaʻo o le faʻamalositino e le aunoa ma faʻatonutonu meaʻai. O le faʻaloaloa e le mafai ai ona faʻalaʻitiiti lau liʻo.
news (2)
√: Fuafua metotia faʻaleaʻoaʻoga metotia, taulaʻi i tuʻufaʻatasia ma faʻavasega malosi malosiaga, talafeagai maualalo-malosi aerobic ma HIIT, ma suia le metotia aerobic i taimi masani.
6. Faʻalaʻititi le gaʻo ile taimi o meaʻai
Mo se taimi umi, gaʻo gaʻo na manatu o le sili ona leaga fili o le paʻu pauna, o lea i le taimi o le gaʻo leiloa vaitaimi, tele o tagata aloese mai soʻo se gaʻoina karapeti luma ma ina ua maeʻa faamalositino.
√: Aua le fefe e 'ai gaʻo i luma ma pe a maeʻa toleniga. O la latou autu autu o le susunuina o le malosi, ae le o le liua latou i gaʻo.
Taumafa atili i le gaʻo o le gaʻo ma le gaʻo o karate, ma faʻaititia ia meaʻai o le "leaga" e pei o gaʻo ma falaoa papaʻe.


Taimi Post: Jun-19-2021